Verbeter prestaties

Topprestaties heeft u in eigen hand met Rapid Release!

prestatiesU hanteert strenge normen voor uzelf en voor uw lichaam. U wilt zich onderscheiden van de rest. Rapid Release Technologie deelt deze waarden. Met trots presenteren wij een natuurlijke, effectieve oplossing om pijn en stijve spieren doelgericht te behandelen die u in staat stelt een nieuw persoonlijk record te behalen.


 Zeer veelzijdig – net als uzelf

De diverse behandelkoppen op Rapid Release Pro2 richten op een breed scala aan pijnklachten van top tot teen. Daar komt bij dat behandelingen voor en na inspanning uw prestaties kunnen verbeteren vanaf het moment voor het startschot tot ver na afloop.


Het aangewezen apparaat om pijn te bestrijden en prestaties te verbeteren

Rapid Release Technologie gebruikt specifieke trilfrequenties om snel en effectief pijn en stijve spieren te behandelen. 5 behandelkoppen bieden unieke effecten, toegesneden op de effectieve en pijnloze behandeling van specifieke lichaamsdelen.

 

Verovert de sportwereld

Honderden Olympische en professionele sporters van de NFL, NBA, MLB, UFC, MMA en vele anderen vertrouwen hun lichaam toe aan Rapid Release Technologie. Deze atleten hebben toegang tot alle soorten pijnbestrijding die er bestaat. Ze kozen voor Rapid Release omdat het snel is, veelzijdig is en ook echt werkt.