Pijn

Een lichaam dat beweegt, blijft gezond, dus kom weer in beweging!

Vele mensen hebben iedere dag pijn (alleen in Amerika hebben al meer dan 100 miljoen volwassenen hier last van). Bij 2/3 van de mensen met pijnklachten is er sprake van belemmering tijdens hun dagelijkse activiteiten. Rapid Release Technologie is speciaal ontwikkeld om deze mensen te helpen. Rapid Release Technologie zorgt voor:

– Pijn vermindering
– Meer bewegingsvrijheid
– Verbreken van adhesies (verklevingen in het bindweefsel)
– Soepele gewrichten
– Soepele spieren
– Oplossen van peesontstekingen
– Los maken van littekenweefsel na operaties of andere snijwonden.

Rapid Release heeft zich de afgelopen jaren in Amerika bewezen! De resultaten zijn verbluffend! Het werd hoog tijd deze revolutionaire technologie binnen Europa te gaan verspreiden.


RAPID RELEASE TECHNOLOGIE, INNOVATIEVE THERAPIE DAT WERKT!


Pijn is vaak de oorzaak dat men niet actief kan bewegen of sporten

Of het nu rug- of nekpijn betreft, een onopgeloste oude blessure, pijn ten gevolge van een litteken na een operatie of een ongeval, repetitieve stress veroorzaakt door lange dagen achter de computer; we hebben allemaal te maken met bepaalde pijnklachten in ons leven. Bent u de pijn zat? Probeer de RRT pro 2!

 


Is pijn gevaarlijk? Dat kan wel degelijk het geval zijn.

Pijn is een waarschuwingssignaal van het lichaam. Het negeren van pijn is onverstandig. Het gebruik van pijnmedicatie is daarnaast meestal ongewenst. Je schakelt immers het waarschuwingssignaal van het lichaam voor weefselschade uit en hierdoor kan je het risico op meer schade vergroten. Dat zorgt weer voor meer pijn, etc. etc.. Uiteindelijk zal de pijn ervoor zorgen dat u minder gaat bewegen. Minder beweging leidt tot verminderde circulatie. Dit kan resulteren in overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten. Beweging is dus essentieel voor een gezond lichaam.

 

Rapid Release kan de pijnklachten verminderen.

lynx-forarm-ripples-web

Rapid Release is de innovator van doelgerichte hoge snelheids-vibratietherapie. Door de korte slag en hoge frequentie, die goed zijn onderzocht en gedocumenteerd, is Rapid Release een klasse apart. Deze combinatie levert snel en comfortabel superieure resultaten bij de behandeling van allerlei pijnklachten. Niet door de pijnsignalen te “verdoven”, maar door de oorzaak erachter aan te pakken. Pijn ontstaat vaak ten gevolge van overbelasting óf onderbelasting. In beide gevallen zien we vaak adhesies (verklevingen) van het bindweefsel ontstaan. Verkleefd bindweefsel is stijf en slecht doorbloed. Het zorgt voor bewegingsbeperkingen en pijn. Zaak is dus om deze verklevingen te doorbreken en daarmee de doorbloeding weer goed op gang te brengen. Bij betere doorbloeding zal het bindweefsel beter worden gevoed en kunnen herstellen in z’n functie. Tevens zal een toestand van ischemie verdwijnen waardoor ook pijnvermindering optreedt. De patiënt kan weer in beweging komen en zijn of haar dagelijks leven en/of sport weer oppakken. We willen immers allemaal pijnvrij en gezond in het leven staan!